Yanal’ı sıkıntı bastı

Yanal, eksikleri görüp takımını oturtmaya çalışıyor, gol yollarındaki sıkıntı canını sıkıyor

Bordo-mavililerin hocası oynanan 3 hazırlık maçında da gol yollarında yaşanan sıkıntıyı kara kara düşünürken, bir yandan da takımı şekillendirmeye çalışıyor

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye bağlı Telki kasabasında sezon öncesi birinci etap kampını tamamlayan ve 19 Temmuz’da Slovakya’nın başkenti Bratislava’nın Samorin kentinde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor bugün üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Macaristan kampında bir ve Slovakya kampında 2 olmak üzere şu ana kadar üç hazırlık maçı oynayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal takımı şekillendirmek için bütün oyuncularına şans veriyor. Tecrübeli hocanın hazırlık maçlarında her iki yarıya da neredeyse tamamen değiştirerek sahaya sürdüğü oyuncularını daha iyi görebilmeyi amaçladığı belirtiliyor.

Önceki akşam Macaristan 2. Lig takımlarından Eto Györi ile oynanan maçın ikinci yarısında Bongonda, Bero ve Rodallega’yı değişmeyen deneyimli hoca diğer oyuncuların hepsini değişti. Trabzonspor’un bekleneni veremeyen oyuncularından N’Doye ise hafif sakatlığı sebebiyle takımdaki yerini alamazken Teknik Direktör Ersun Yanal’ı belki de en çok düşündüren konuların başında gol yollarında yaşanan sıkıntı geliyor. Bir yandan oynanan hazırlık maçları bir yandan da gelecek transfer haberlerine odaklanan Teknik Direktör Ersun Yanal, kampın sonuna yaklaşırken de elindeki mevcut kadroyu şekillendirmenin çabası içinde.

24 Tem 2017 - 11:46 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.