Yanal'dan eleştirilere yanıt

Oyuncu değişiklikleri nedeniyle tepki çeken Yanal, “Herkes sonuca göre konuşuyor” dedi ve ekledi: Mücadeleden oldukça memnunum TRABZONSPOR Teknik Dir...

Oyuncu değişiklikleri nedeniyle tepki çeken Yanal, “Herkes sonuca göre konuşuyor” dedi ve ekledi: Mücadeleden oldukça memnunum

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduğunu söyledi. 90 dakika boyunca gole yakın olduklarını belirten Yanal, "Maçın tamamında her iki takımın da kazanmaya yakın olduğu anlar var, bizim avantajımız iki kez öne geçmemizdi. Fakat rakibin kalitesi, deneyimi, öz güveni oldukça yüksek. Yakaladığımız pozisyonlarda rakibi daha fazla zorlayabilirdik. Belirli bölümlerde ritmi iyi yakaladık. Maç lehimize de sonuçlanabilirdi. Oyuncularımın mücadelesinden oldukça memnunum. Bu oyun her hafta ilerleyecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ABDÜLKADİR DAHA GELİŞECEK

Usta hoca "Oyuncu değişiklikleri için geç kaldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Oyun gayet iyi gitti. Hatta Yusuf Yazıcı ile direkten dönen bir topumuz var. Ritim yakalamış bir takımın oyuncu değiştirme zorunluluğu mu var? Bazen 45'te değiştiriyorsanız sihirbaz oluyorsunuz, bazen de böyle eleştiriliyorsunuz. Herkes sonuca göre konuşuyor" yanıtını verdi. Yanal, Abdülkadir ile ilgili de şunları söyledi: "Kendine has bir oyuncu. Kimse ile kıyaslanmamalı. İleride uzun bir yol var onun için. Amacımız onu Türk futboluna en iyi şekilde kazandırmak."

BURAK'IN KALİTESİ ORTADA

Yanal, Burak Yılmaz'ı henüz istedikleri gibi oynatamadıklarını dile getirerek, "Tahminde bulunmak oldukça zor. Ben tahminci değilim. Burak'ın kalitesi ve mücadelesi ortada. Ondan beklentilere cevap verecektir. Takımı için fedakarlıkta bulunacaktır. Burak'ı henüz sağlıklı şekilde oynatamadık" diye konuştu.

HERKES SİNDİRECEK

Ersun Yanal, herkesin Trabzonspor'un iyi bir takım olduğunu göreceğini söyledi. Tecrübeli hoca, şöyle devam etti: "Durica'nın sakatlığı vardı. Uzun zamandan beri problemleri vardı. Hubocan oynayacaktır. Sosa bu ülkeyi hepimizden daha iyi biliyor. Bizim Volkan'ı hazırlamamız Burak'ı hazırlayarak iyi duruma getirmemiz gerekiyor. Castillo sakatlıktan dönüyor. İyi bir rekabet var. İyi bir takım olduğumuzu yavaş yavaş herkes sindirecektir."

18 Eyl 2017 - 10:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

09

süleyman - senin yanlışlarını kimsenin sindirme mecburiyeti yok formayı hak edenlere ver geri̇si̇ kendi̇li̇ği̇nden geli̇r

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
08

baksoy - bırak artık kaprisleri yanında rodellega ve onazi var sür son yarım saat sahaya hem puanları hem de kendini kurtar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
07

Gürhan Bahadır - bize akıl vereceğine işini adam gibi yap, formayı hak edene ver. şampiyonluğa oynayan hangi takımda senin oyuna aldığı bero oynayabilir. mustafa akbaşı kim kadroya alır. rodellega ya kafayı taktın, bize eziyet çektiriyorsun. defolll

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
06

ergün babuşcu - ersunu marke edersek şampiyonuzzzzzzzzzzzzzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
05

baksoy - kaybedilen bu puanlar ersun yanalın hanesine eksi olarak işlenmelidir ? bero bero bero ne buldun bu adamda yanında parlayacak yıldızlar varken yanlış adam seçimi neden ? bunu 10 yaşındaki trabzonlu bebe bile anlarken senin anlayamaman imkansız ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
04

mehmet - ersun yanal en kısa zamanda futbolun dışına itilmelidir. türk futbolu için tehlikelidir;bunu görmek istemeyenler de koltuklarından olacaklardır,kimsenin şüphesi olmasın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
03

tofa61 - gelişme yeri değil a takim hoca bunu bi̇lmen gerek, bi̇rde rodallegeyi̇ oynat hem sen kaybedecen hem trabzonsporum kaybedecek birak inati i̇yi̇ golcu o bunu sende bi̇li̇yorsun hem fener maçini hem i̇stanbul maçini bu yüzden alamadin gençler maçinida o aldirdi sana daha ne demeli bunu kör sultanda görüyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25
01

Orhan61 - Ne olursa olsun sezın içinde teknik direktör değiştirmek hiç bir takıma fayda vermemiştir... Çünkü hiç bir hoca giden hocanın kurduğu takımla yürümez...Bu da takıma daha çok zarar verir .... İyi veya kötüyü bırakıp takımımıza tam destek vermeliyiz... Bakın fenerbahçeye takım oturmamış antrenörü eleştiriliyor ama taraftar ne yapıyor aonuna kadar sahip çıkıyor... Bence Hep destek Tam destek....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 10:25