Yakışmıyor beyler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, dünkü idmanı rötarlı yaptırdı oyuncularını uyardı…

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman futbolcularını uyardı… Ligin ilk haftasından itibaren basit goller yenmesine isyan eden Karaman, Alanyaspor maçında da aynı hastalık nüksedince küplere bindi. Oyuncularıyla yaptığı toplantı nedeniyle dünkü idmanı 20 dakika geç başlatan Karaman’ın özellikle duran toplardan yenen goller için uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Karaman’ın; Başakşehir, Ankaragücü ve Alanyaspor maçlarında duran toplardan yenen gollerin kalitelerine yakışmadığını belirtirken, “Hepiniz kaliteli ve değerli oyuncularsınız. Ancak oyun her yönünüz ile konsantre olmanızı istiyorum. Bunu yapmadığınız taktirde basit golleri yememiz kaçınılmaz olur. 3 maçta da aynı basit hatalar nedeniyle puanlar kaybettik” dediği öğrenildi.

Ligin başında olduklarını, hatalarından ders almaları gerektiğinin de altını çizen Karaman, “Ligin başındayız ve kaybedilen puanların telafilerini yapmak mümkün. Bunun için özellikle deplasmanda oynadığımız maçlardan herkes üzerine düşeni alsın. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Göztepe engelini geçip kendimize yeni bir sayfa açalım” uyarısında bulundu.

20 Eyl 2018 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

oğuzhan boz - hepiniz ruhsuzsunuz.burak yılmaz satti bu takımı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:28