Volkan Şen, M.Akbaş..!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yanal, “Alanyaspor zorlu bir rakip. Hücum hattı güçlü bir takı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yanal, “Alanyaspor zorlu bir rakip. Hücum hattı güçlü bir takım. Zor bir takıma karşı oynuyoruz ama evimizde kaybetmememliyiz. Son maçlarda oynayan oyuncular ile farklı bir kimliğe kavuştuk. Alanya’yı yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Yanal, Trabzon’a gelen ve tesisleri ziyaret eden Lucescu ile görüşmesi ile ilgili olarakta, “Biz de Milli takımımız için oyuncuları hazırlamak için çalışıyoruz. Umarım Milli Takım Rusya’ya gider. Volkan Şen ve Mustafa Akbaş’ı sordu ve takip ettiğini belirtti. Sadece bu değil diğer Türk oyuncularımızda en iyi seviyeye çıkartarak Trabzonspor’dan daha fazla Milli oyuncu çıkartmayı arzuluyoruz” dedi.

Savunmaya yeni ikili

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Başakşehir maçından tek değişiklik yaparak Alanyaspor maçına çıktı. Savunmanın göbeğinde Mustafa Akbaş’ı yedek soyunduran Yanal, savunmanın göbeğinde Durica-Okay ikilisine görev verirken, genç Abdulkadir’i yine 11’de şans verdi. Sakatlığı geçen Castillo kadroda yer alırken, sakatlığı nedeniyle kaleci Onur’un yerine yine ‘1 numarada’ Esteban görev aldı.

22 Eyl 2017 - 19:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Hüso - Sen ne dedin ona M Akbaş defansta oynatmıyorummu dedin Ersun git tavşanlı linyit mi Ankara adliye spormu biyere cehenem ol git

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 19:43