Visca restleşmesi

Başakşehir’in rakamı 5 milyon EURO’ya çekti ama

Yusuf+2 milyon EURO’luk teklif yapıp, beklemeye geçti

Trabzonspor’un transferinde bir türlü sonuç alamadığı Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca transferinde son teklifini yaptı. 7 milyon EURO’dan kapıyı açıp en son 5 milyon EURO’ya kadar inen Başakşehir’e bordo-mavililerin Yusuf Erdoğan’ın yanında 2 milyon EURO’luk teklif yaptığı belirtildi. Başakşehir, takasa soğuk bakıp para ile transfere onay vereceğini iletmesi üzerine Trabzonspor yönetimi, “Son teklif Yusuf+2 milyon EURO. Kabul ediyorsanız bu iş bitsin. Yoksa başka teklifimiz yok” diyerek rest çekip şimdilik geri çekildiği ifade edildi. Bu arada Yusuf Erdoğan için Göztepe’nin de devreye girdiği ifade edilirken, Beşiktaş’ın bedelsiz ısrarı nedeniyle bu kulübe olumsuz cevap verildi.

20 Tem 2017 - 15:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - para artı takas yapan anadolu takımları nın bir kısmı şimdi ikinci ligde. başakşehir küçük takım modunda değil ve.bu durumlarıda biliyor. oyuncu alınacaksa parasını verirsin ve alırsın. yoksa piyasaya çıkmazsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 15:05