Ver 10 milyonu al Vedat’ı

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal’ın Muriç’le ilgili açıklamaları bu transferi adeta kilitledi.

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Vedat Muriç için adeta baş döndürücü gelişmeler yaşanıyor. Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi haline gelen Kosovalı golcü için neredeyse her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Kulüp Başkanı Hasan Kartal’ın, “Bize Muriç için Galatasaray ve Toulouse’den 2.5 milyon Euro’luk teklif geldi. Biz oyuncumuzu bu fiyatlara vermeyi kesinlikle düşünmüyoruz” şeklindeki ifadelerinden sonra dün de Sportif Direktör Yılmaz Bal’dan ilginç bir demeç geldi. Bal, “Çaykur Rizespor’un menfaatlerine uygun şartlar oluşmazsa Vedat glecek sezon da takımda kalacak. Vedat’ı Gençlerbirliği’nden 500 bin Euro’ya almıştık. 10 milyon Euro talep ediyoruz” diye konuştu. Bal, Galatasaray’dan gelen teklifi doğrularken, “Galatasaray’dan 2.5-3 milyon Euro civarında bir teklif var. Ancak biz Muriç’i onların önerdiği fiyata kesinlikle satmayacağız” açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Vedat Muriç’in transferi ise bu açıklamalar üzerine bir anlamda da çıkmaza girerken gözler her iki kulübün yöneticilerine çevrilmiş durumda.

Öte yandan golcü oyuncunun tercihinin Galatasaray’dan yana olduğu ve sarı-kırmızılı ekibin de bu transferde ısrarcı olduğu ifade edildi. Galatasaraylı yöneticilerin son teklifi yapmak üzere hazırlandığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Galatasaray’ın, yeşil-mavililere Vedat Muriç için 3 milyon Euro’nun yanı sıra bir sonraki satıştan da yüzde 15 pay teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Çaykur Rizespor'un 2018'in Ocak ayında transfer ettiği Muriç, bu sezon forma giydiği 36 maçta 17 gol atıp 8 asist yaptı.

15 Haz 2019 - 13:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.