Ve Yusuf gidiyor

Yeni takımı artık belli gibi

Bordo-Mavililer’in Edin Visca ve Yusuf Erdoğan takası konusunda Başakşehir’le anlaşamaması sonrasında genç futbolcunun rotası Kartal’a döndü. Siyah-Beyazlılar’ın, 24 yaşındaki kanat oyuncusu için Trabzonspor’la el sıkıştığı, transferin imzaya kaldığı bildirildi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesinde alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını yürüten Siyah-Beyazlılar, Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’ı gündemine almıştı.

24 yaşındaki kanat oyuncusu için Bordo-Mavililer’le temasa geçen yönetim, Kuzey ekibinin bu oyuncuyu Başakşehirli Edin Visca’nın transferinde kullanmayı planladığının ortaya çıkması sonrasında büyük şok yaşamıştı. Ancak dün taraflar arasında yapılan görüşmelerden sonuç çıkmaması sonrasında Yusuf Erdoğan’ın ibresi tekrar Kartal’a döndü.

Taraflar söz kesti

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli futbolcu için Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yla görüştüğü ve tarafların bu transfer konusunda söz kestiği belirtildi. Bu konuda resmi imzaların yakın zaman içerisinde atılması bekleniyor.

Güneş’in de onayı tamam

Teknik direktör Şenol Güneş’in de alınması konusunda olumlu rapor verdiği Yusuf Erdoğan, geçen sezon Bordo-Mavililer’de çıktığı 40 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.(FANATİK)

18 Tem 2017 - 13:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Murat - Rakibini guclendirmek ne kadar doğru acaba yusuf hic oturmus kadroda oynamdiki gonderiyosun yanlis bence kalsin yerne viska gelcekse tamam ama gelmicekse gindermek buyuk hata

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:29
01

trabzonlu - seni̇n gi̇bi̇ bi̇r oyuncuyu beşi̇ktasa satanin Allah belasini versi̇n

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 13:29