Vakfıkebir'de dev açılış

Taraftar ile iftar yemeği

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği’nin yeni binasının açılış törenine katıldı. Ağaoğlu ve yöneticilerin büyük bir coşkuyla karşılandığı törene Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Eriç, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, dernek yöneticileri ve taraftarlarımız katıldı.

ALP İÇİN ÖZEL

Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ise, “Ben burada ev sahibi sayılırım, doğduğum ve büyüdüğüm sokaklara yerdeyim. Dernek Başkanımız Hasan Bahadır ve Bordo Mavi sevdamıza gönül vermiş taraftarlarımızla burada sadece bir dernek olarak değil, sosyal sorumluluk projelerinde de çok başarılı işler yapıyor. Biz elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Ağaoğlu ve yöneticiler, açılışın ardından taraftarlarımızla iftar yemeğine katıldı.

19 May 2019 - 11:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.