Ünal Karaman: "Üzgünüm"

Bordo-Mavililerin teknik direktörü Ünal Karaman, maç sonrası konuştu.

Ünal Karaman, üzgünlüğünü bu şekilde ifade etti:

“Futbolda her sonuç beklenir ama bu bizim beklediğimiz bir sonuç değildi. Hafta içi iyi bir hazırlık yaptığımızı düşünüyoruz, ama özellikle sezon başından beri bazı yaşadığımız sorunlarla kupa ve lig maçlarını az sayıda oyuncuyu kullanmak durumunda kaldık. Trabzonsporsanız ona göre duruşunuz olmalı. Belki bizim farkına varamadığımız göremediğimiz, yorgunluk yaşadık. Zaman zaman kötü oynama lüksleri de var. Onu da kabul edebiliyoruz, ama ne olursa olsun iç sahada o imkanı bulduğumuz ortamda belki kırılma anı olarak da değerlendirebilir, düşünmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Biz elbette oyuncularımızın bu yorgunluğun anlayışla karşılayacağız onları anlayıp dinlemeye çalışacağız. ama gerçekten üzüldüm. Bu sonuç açıkçası beklediğim bir sonuç değildi. üzgünüm gelen taraftarlarımızdan” dedi.

17 Şub 2019 - 18:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Oflu Ömer - ünal karamandan yine aynı senaryo.kendinin yetersiz olduğunu söylediğini hiç duydunuzmu.trabzonspora gelen diğer t.direktörlerden hiç bir farkı yok.senden birşey olamayacağı,cagliariyle oynanan hazırlık maçında belliydi ama başkan bunu gördüğü halde ünal gibi cahili takımın başına getirdi.eğer biraz trabzonsporu seviyorsan hemen pılını pırtını topla trabzonspordan ve trabzon şehrinden çek git.trabzonspordaki karışıklığın tek sorumlususun.topçular arasında ayrımcılık yapmakta diğerlerinden farkın yok.Allahta sen ve senin gibilerinin cezasını böyle keser.güle güle trabzonsporu katleden ünal karaman.senin yerin burası değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:40
03

Cevdet - eeee baskan agaoglu gecen hafta trt te ne diyor.. gs basak ensesindeymis , gs cok para harciyormus vs. bana ne gs den . ts cok parasi kasa da kalmis , kar etmisler yani onur , burak , olcay iyi oldu verdim gitti vs. yaaa yazik oluyor bizim ts ye bir alanya geliyor bizi ezerek yeniyor.. eeee gs basaki kovaliyor , gs nin durumu da hic iyi degilmis iste agaoglu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:40
02

Cevdet - baskan ne diyordu.. 40 milyondan gideri 15 milyona cektik , valla tarihi bir basari.. seneye de bir iki futbolcu satin söyle 7 milyona giderler cekilsin ,,,, iste en büyük basari bu..baskan devam ediyor.. gs basaksehirin ensesinde....? bu gün gs farkli aldi yani cok iyi gidiyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:40
01

TEMEL DOGRU - sayin ünal biz yillardir üzülüyoruz ama tümende sizsiniz sorumluda yönetim ve sizsiniz üzüleceginize bir seyler yapmaniz gerekirdi yabamiyorsaniz yönetimle beraber birakin gidin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 18:40