Ünal Karaman: O golü yemeyeceksin!

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman 2-2 biten Beşiktaş mücadelesini değerlendirdi. Karaman, "Son dakikalara bu şekilde önde giriyorsan o golü yemeyeceksin" yorumunu yaptı.

Ünal Karaman'ın yayıncı kuruluşa ve genel basın toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Beşiktaş da hak etti"

Son dakikalara kadar getirdiğimiz bir maçtı. Bu dakikaya getiriyorsak bizim bu maçı galibiyetle tamamlamamız gerekir. Bu kalitede bir takımız. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum sonuna kadar bırakmadılar. Hak ettikleri puanı aldılar.

"İstim üstünde geldik"

Abdülkadir ve Sosa gibi oyuncuların oynayıp oynamayacağını bilmeyerek, istim üstünde geldik buraya.

"Psikolojik olarak üstün kalamadık"

Psikolojik olarak üstün olmayı önde olduğumuz dakikalarda başarabilseydik bence burana 3 puanla ayrılırdık.

"Batuhan hamlesi işe yaramadı"

Yapacağınız hamlelerin sizi mutlak bir sonuca götüreceğini düşünürsünüz. Bu bazen olur bazen olmaz. Batuhan'ı aldık oyuna, hava toplarını almak için ama Beşiktaş'ın yaptığı ortaların çoğunda yüzde 80 onlar hava toplarını aldılar.

"O golü yemeyeceksin"

Yine de söylüyorum, ne olursa olsun senin takımın o dakikada öndeyse o golü yemeyeceksin. Son saniyede bile pozisyonumuz var.

"Kucka hala oyuncumuz"

İmza atılıncaya kadar Kucka bizim oyuncumuz. Türkiye, dedikoduya çok açık bir ülke, buna müsait bir ülke. O yüzden ayrıldığına dair imza atılmadan "Ayrıldı" diyemeyiz.

16 Ara 2018 - 21:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cevdet - verilmeyen bir kirmizi kartta var.. yine mi hakem..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 21:47