Ünal Karaman GİTTİ-GELDİ!

‘Benden bu kadar’ Zirvede masaya yatırılan Karaman ise Ağaoğlu’na, “Böyle acı bir yenilgi de bedel ödenecekse, ben öderim. Sorumluluk bana ait” diyer...

‘Benden bu kadar’

Zirvede masaya yatırılan Karaman ise Ağaoğlu’na, “Böyle acı bir yenilgi de bedel ödenecekse, ben öderim. Sorumluluk bana ait” diyerek istifa edebileceğini belirtti. Ağaoğlu ise “Bekle” yanıtı verdi

OLAĞANÜSTÜ ZİRVE

Trabzon’da gündem Ünal Karaman. Bordo-mavililerde Malatya yenilgisi sonrasında havaalanında Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler ‘kriz zirvesi’ yaparken, bu olağanüstü toplantıya Teknik Direktör Ünal Karaman’da sonradan dahil oldu. 5-0’lık yenilgi nedeniyle şok yaşanan bordo-mavililerde Ağaoğlu ve yöneticiler, şok skorun faturası konusunda Karaman’ı masaya yatırdıkları ve devam edip etmeme konusunda fikir alış verişinde bulundukları belirtildi.

‘BIRAKIYORUM’ DEDİ

Bu zirveye sonradan katılan Karaman ise Ağaoğlu’na, “Üzgünüm. Bu sonuç kabul edilemez. Eğer biri bedel ödeyecekse, ben öderim. İsterseniz bırakabilirim” diyerek yaşanan krizde yönetimi rahatlatma yönünde hamle yaptı. Ancak önce Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu daha sonra Başkan Ağaoğlu, görevi bırakan Karaman’a, “Hayır hocam. Şimdilik böyle bir karar doğru olmaz. Biraz bekleyelim. Sonra durum değerlendirmesi yaparız” dediği belirtildi.

FENER ERTELEMESİ

Ağaoğlu ise sıcağı sıcağına karar vermenin doğru olmadığını Milli arada her şeyi masaya yatırarak yol haritasını karar verme yönünde görüş belirtilirken, çoğu yöneticilerin F.Bahçe maçını bekleyip, sonra alınacaksa radikal karar alma fikrini seslendirdiği belirtildi. Trabzonspor’da Karaman bir anlamda Malatya maçı sonrası gidip gelirken, F.Bahçe maçında alınabilecek kötü sonuçta ise Karaman ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Nurgül GÜNAYDIN

11 Kas 2018 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

10

Eg - Yönetim değil ki sorun futbolcular

Başta onuru kovun takım füzelir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
09

Cevdet - ünal hoca ne yapsin.. ilk gol de sol kanatin futbolculari nerde .. frikik de olcaya ünal hoca kafani sakla gol olsun mu söyledi.. tüm suc futbolcularin.. malatyadan bes gol yiyenleri kovacaksin o kadar..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
08

maker - atani ve tutani sikinti diyecem ama hoca en son cozum. gitmesi gerekenler onur, burak, olcay , kucka . takima orta saha defans ve sol acik gerek. hocaya sabretmek lazim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
04

Yilmaz topal - Su hocayi savunuoda Byraga onuru gonderenlere hayretle izliyorum . Sanki bursa macanda 3 tane forveti burak cikartti sahadanda suclu oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
03

Oflu Ömer - öyle isterseniz bırakabilirim diyerek acıtasyon yapma ünal efendi.trabzonsporun bu durumda olmasının tek sorumlusu sen olduğuna göre hemen kıvırmadan kaybol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
02

Manisali - Istifa etmek onurlu insanların yapabileceği bir davranıştır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29
01

Barbaros - Gereken yapıldı. Takım bağırsaklarını temizliyor. Burak ve Onur artık kafada futbol kariyerini bitirmiş, sporcu karakterinden uzak insanlar. Kulübün parası olsaydı bu adam gibi adamcıkları sezon başı göndereceklerdi ama olmadı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 11:29