Ünal Karaman: "Bu Trabzonspor'u görmek istemiyorum!"

Göztepe maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor’da Ünal Karaman, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla toplantı yaptı. Karaman, “Bir daha asla sahada böyle bir Trabzonspor görmek ve taraftara izletmek istemiyorum” dedi.

Trabzonspor, Alanyaspor yenilgisinin ardından ligin 6. haftasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Fırtına’nın teknik patronu Ünal Karaman da idman öncesinde öğrencileriyle kısa bir toplantı yaptı.

Bir an önce yenilgiyi unutmaları gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Bir daha asla sahada böyle bir Trabzonspor görmek ve taraftara izletmek istemiyorum. Herkes takım için bir şeyler yapmalı. Alanya karşısında kazanmak için gayret göstermedik. Bundan sonraki haftalarda daha çok koşup, daha çok pozisyon üretmeliyiz. Kazanarak, gelişmemiz, yeni şeyler öğrenmemiz gerek” dedi.

‘Çevirebilmemiz lazım’

Sahada isteksiz ve mücadeleden kaçan futbolcu görmek istemediğini de söyleyen Karaman, “Alanya karşısında ne hücumda ne de savunmada takım görüntüsü veremedik. Üretken olamadık, rakibi zorlayamadık. Burası Trabzonspor. Erken dakikada 1-0 geriye düştük ancak Trabzonspor’un bu tarz maçları çevirebilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

19 Eyl 2018 - 11:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

sebahattin yılmaz - önce sen kendini gör. mustafa akbaş ile kafayı bozdun. daha cok böyle kendini görürsün.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 11:01