Ünal Karaman: "Bu formaya çok ağır gelen..."

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’u 5-0 yendi. Mücadelenin ardından Bordo Mavili ekibin teknik direktörü Ünal...

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’u 5-0 yendi.

Mücadelenin ardından Bordo Mavili ekibin teknik direktörü Ünal Karaman, açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal Karaman'ın maç sonu açıklamaları:

"Oyun olarak bir sonucu hak ettiğimizi söyleyemem. İlk yarı 2-0 geriye girdik ama 2. yarı sahaya çıkarken içimizde bir inanç vardı. 2. yarının hemen başlarında 2 duran top golü bizi bitirdi."

"Kabul edebileceğimiz bir sonuç değil, bizim için çok ağır bir sonuç. Bu formaya layık değil, kabullenmek zor."

09 Kas 2018 - 22:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

aga - ünal hoca, kendi sahanda 3 puan alman gereken maç 1-1 87. dakikada oyuncu değiştiriyorsun, bursa ile 1-1 berabere 3 puan alman gerekirken 2 santraforunu oyundan alıyorsun, bursa üzerine gelsin diye vede öyle oldu maç 1-1.bu kafayla trabzonspor oynatılamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 22:37
04

Cafer KIRCI - Bu takımda sana büyük geldi Ünal KARAMAN daha çok berbat etmeden

Güle güle

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 22:37
03

Salih kara - Bu taraftara bu ızdırabı çektirenlere yazıklar olsun bu sonuç olacağının sinyalini erzurum maçında verdi bu beceriksiz acemi ünal anlayamadı ya hoca Allah aşkına çık deki ben yetersizim adam yine sağ sol bahaneler yeter Allah aşkına bırak git sevgili başkan giden yönemleri suçluyordun biz beş yemiyoruz 6tı yemiyoruz gözün aydın yedin rezil olduk yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 22:37
02

Rıdvan Şenay Çetınkaya - Tamam da hoca bu nasıl sonuç utanmamak içten degilmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 22:37
01

TEMEL DOGRU - agir oldugunu herkes biliyor sen nedenlerini acikla defolun topunuzu istemiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 22:37