Ünal Karaman 11'ini buldu

Ligin ilk haftalarında sürekli farklı kadroları sahaya süren Ünal Karaman, ideal 11’ini buldu. Tecrübeli çalıştırıcı, ilerleyen haftalarda bir aksilik olmaması halinde 3-1 kazanılan Akhisar maçının kadrosunda büyük bir değişim yapmayı düşünmüyor.

Yaşanan sakatlıklar ve oyuncuların inişili-çıkışlı form durumu nedeniyle ilk haftalarda istikrarlı bir kadro oluşturamayan teknik direktör Ünal Karaman, öğrencilerinin tek tek takıma dönmesiyle ideal 11’ini buldu.

İlk 8 haftalık periyotta her maçta kaleyi Onur Kıvrak’a emanet eden Karaman, zorunda kalmadıkça savunma dörtlüsünde de değişikliğe gitmiyor. Pereira, Toure, Hosseini ve Filip Novak’la savunmayı kuran tecrübeli teknik adam, orta sahanın göbeğinde ise Sosa ile Onazi ikilisinden vazgeçmiyor.

Çift forvete devam

Başarılı teknik adam hücum hattında ise aklındaki planı yavaş yavaş oturtmaya başladı. Golcü futbolcular Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega’yı aynı anda sahaya süren Karaman, genç yıldız Abdülkadir Ömür’e de sık sık şans tanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Ekuban, Anthony, Amiri ve Yusuf Yazıcı’yla da hücum rotasyonunu oluşturuyor.

10 Eki 2018 - 08:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - gerçekten türkiye liginin en iyi takımı bizde ? diğer takımlarda forvet yokken bizde sayamayacağın kadar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ekim 08:54