Umutların bittiği yer Trabzon!

50.Yıldaki bütün hayaller yerle bir oldu

Burak Yılmaz gol kaçırma yarışına girip, centilmenlik damarı tutarsa..

Çalımbay, kara tabloyu sadece bir transfere bağlayıp, acizleri oynarsa..

Yönetim, kadro yapılanmasını Yanal’a verip, çöküşe zemin hazırlarsa..

Bu tabloda Trabzon’un hayalleri bir bir elinden kayar, hüsran yaşanır

YANAL’A TESLİM OLUNCA

Trabzon’un 50.yıl hayalleri ne yazık ki bitti. Bordo-mavililer, son Başakşehir yenilgisi ile birlikte kupadan sonra ligde de zirve hayallerine nokta koydu. Aslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. 50.yıla şampiyonluk hedefi ile başlayan bu yolda kadro için her türlü fedakarlığı ortaya koyan Muharrem Usta ve ekibi, bu yeniden yapılanmayı ne yazık ki Yanal’a teslim etti.

TRABZON KRİZE GİRDİ

İşte Yanal’a teslim edilen kadronun hem maliyeti yüksek oldu hem de sahada takım diye bir yapı oluşmadı. Ersun Yanal, enkaz bırakıp giderken yönetim de devre arası transfer yapamayacak kadar maddi krizi girdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da güzel başlayan Trabzon yolculuğunda ‘duraklama dönemine’ girildikten sonra mazeret üretmeyi alışkanlık haline getirdi.

HEP MAZERET ÜRETTİ

“Burak’tan başka golcüm yok”..”Devre arası bir transfer yapılsa böyle olmazdı” gibi her kötü sonuçta mazeret üreterek isyan ettiren Çalımbay’ın 12 maçlık yenilmezliğe sığındığı bahanesi de Başakşehir karşısında sona erdi. Bunun yanında el üstünde tutulan golcü Burak Yılmaz’ın Başakşehir maçındaki hali ‘sözün bittiği yer gibiydi” bir anlamda. Burak, Başakşehir maçında gol kaçırmada cömert davranırken, asıl isyan ettiren durum penaltıda yaşandı.

BURAK İSYAN ETTİRDİ

Müsait pozisyonda kaleye vurmak yerine kendini yere bırakan ve ardından tepkiler üzerine “penaltı yok” diye centilmenlik havası atan Burak, Trabzon’un çaresizliğindeki umursamazlığı isyan ettirdi. Böylesi bir tabloda Trabzon’un başarılı olması da çok zordu. Ne yazık ki asıl acı faturayı umutları biten Trabzon’a ödüyor.

20 Şub 2018 - 10:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.