Uğurcan’ın peşine düştüler

Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan ilk yılında birçok Avrupa takımının markajına girdi

Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır şimdiden birçok Avrupa takımının markajına girdi… Onur Recep Kıvrak ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor kalesini devralan Uğurcan, kısa zamanda adından söz ettirip göze girmeyi başardı. Beşiktaş maçında da yaptığı kurtarışlar ile ışık veren genç file bekçisinin başta İspanya, Almanya ve Portekiz takımları olmak üzere birçok Avrupa takımının radarına takılmış durumda.

Başarılı file bekçisi ise zor bir sezon geçirdiklerinin altını çizerken, “Böyle bir sezonda birçok şanssızlık yaşardık. Ancak takım olarak tek yürek olduk ve başarılı sonuçlara imza attık” dedi. şanssız maçlar oynadıklarını da belirten Uğurcan, “Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçları ilk akla gelen karşılaşmalar. Şanssız puan kayıplarını yaşamamış olsaydık şuandaki komumuz çok dana farklı olabilirdi” dedi.

21 May 2019 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - bu genç delikanlı kaleye geçtikten sonra rahat maç seyreder olduk ? biliyoruz ki kurtarılacak golleri bu delikanlı kurtarır ? aferin delikanlı üzerine koyarak devam yolun ve bahtın açık olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 11:19