Türkiye onları konuştu

Türk Milli takımı İzlanda'ya 2-1 mağlup oldu. 2020 elemeleri H grubu dördüncü maçında A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'ya konuk oldu. Laugardalsvöll...

Türkiye onları konuştu
Türkiye onları konuştu
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Milli takımı İzlanda'ya 2-1 mağlup oldu. 2020 elemeleri H grubu dördüncü maçında A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'ya konuk oldu. Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanan mücadele 2-1 İzlanda'nın üstünlüğü ile sonuçlandı. A Milli Takımı karşı karşıya geldiği maçta oyuna sonradan giren Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyuna sonradan oyuna giren 2 Trabzonsporlu mücadelenin ritmini tamamen değiştirirken oyuncularla ilgili sosyal medyadan binlerce destek mesajı yağdı.

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI;

12 Haz 2019 - 10:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

baksoy - elinde messin varken başka birinden medet umman ? elinde türkiyenin en iyi oyun kurucularından biri olan yusuf varken macera aramana gerek var mı idi şenol hocam ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:22
04

ayhan - şenol hocam maçaka yusuf ve kadirle başlasan maçı rahat alırdık artık görün bu çocukları yazık oluyor bu çocuklara bari sen yapma trabzonlu olarak bizim günahımız ne be hocam onlar türkiyemizin gururudurlar bize heryer türkiye

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:22
03

ALİ ERDOĞAN - herkes beğendi ama şenol hoca beğenemedi 2- 0 geri düşünce zoru görüp oyuna aldi. yaziklar olsun. tamamen hocanin tercih hatalari ile maçi verdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:22
02

yunus urucoglu - bazen hocalarda hata yapar ewet yusuf ve abdulkadir ilk onbisde baslamalydi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:22
01

Zeki - Şenol hoca istanbollara gidince memleketi unutmuş olmuş konstantinapolişi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 10:22