Türkiye Abdülkadir için harekete geçti!

'Golden Boy" ödüllerinde Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür zirvede...

İtalyan gazetesi Tuttosport’un geçen sezon Avrupa’da en etkileyici performans sergileyen genç futbolcular için düzenlediği Golden Boy (Altın Çocuk) ödüllerine aday gösterilen tek Türk oyuncu olan Trabzonspor’un 19 yaşındaki yıldızı Abdülkadir Ömür, 100 oyuncu arasında devam eden oylamada zirvede yer alıyor. Bordo-mavili kulüp tarafından da duyurusu yapılan Golden Boy ödüllerinde şu an oyların yüzde 7’lik bölümünü alan Abdülkadir Ömür, oyların yüzde 6’sını alan en yakın takipçisi Valencialı Kang-in Lee ile yarışıyor.

Trabzonspor'dan açıklama

Tuttosport'un geçen sezon Avrupa’da en etkileyici performans sergileyen genç futbolcular için düzenlediği #GoldenBoy ödüllerinde ülkemizden tek aday değerli oyuncumuz Abdülkadir Ömür

Futbolseverleri 66. sıradaki Ömür için oy vermeye davet ediyoruz

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN

18 Haz 2019 - 14:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

bahtiyar barutçu - türkiyenin messisi,trabzonun evladı,başarılarının devamını diliyorum.çenabı Allah udandırmasın inşaellahhhhhhh

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 14:13