Transferde ‘fırtına’

Trabzonspor, UEFA lisansı alması ve böylece Avrupa Kupaları’nda büyük ihtimalle mücadele edecek olması nedeniyle, transfer için düğmeye bastı. Bordo-m...

Trabzonspor, UEFA lisansı alması ve böylece Avrupa Kupaları’nda büyük ihtimalle mücadele edecek olması nedeniyle, transfer için düğmeye bastı. Bordo-mavililer, ilk etapta Nwakaeme’nin İsrail’de Hapoel Beer Sheva’da birlikte oynadığı John Ogu ile Kayserispor ile sözleşmesi sona eren Kana Biyik ile el sıkıştığı belirtildi.

Trabzonspor, genç yıldız adayları için yaptığı girişimlerde Marsiya’dan Yusuf Sarı, Eskişehirspor’dan Fıratcan Üzüm ile Ümraniyespor’dan Emircan’ın yanı sıra Sparta Rotterdam’ın 19 yaşındaki forveti Halil Dervişoğlu ile temaslarını yoğunlaştırdığı belirtildi.

25 May 2019 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.