Transfer için Parma'ya giden Juraj Kucka'dan flaş açıklama!

Trabzonspor'un satışı için Parma'yla prensip anlaşmasına vardığı Juraj Kucka, bugün Trabzon'dan ayrılarak İtalya'ya gitti. 31 yaşındaki Slovak futbolcu, İtalya'ya ayak basar basmaz flaş açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un satışı için Parma'yla prensip anlaşmasına vardığı Juraj Kucka, bugün Trabzon'dan ayrılarak İtalya'ya gitti.

Bologna şehrine iniş yaptıktan sonra Sky Sportmikrofonlarına açıklamalarda bulunan 31 yaşındaki Slovak futbolcudan çarpıcı açıklamalar geldi.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması beklenen merkez orta saha oyuncusu şunları söyledi:

"Yeniden İtalya'da olduğum için çok mutluyum. Parma, beni çok çabuk ikna etti. 2-3 hafta içinde anlaşma sağladık. Umuyorum ki Serie A'da geçmiştekinden de daha iyi oynarım.

Antrenörümle konuşmam gerek ama taraftarlarımızı buradan selamlamak istiyorum. Türkiye mi? Oradaki durum pozitif değildi."

Di Marzio da yazdı

Bu gelişmelerin yanı sıra ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio da transferin bitme aşamasında olduğunu söyledi ve sağlık kontrolüne giderken ki görüntüsünü paylaştı.

(Fanatik)

15 Oca 2019 - 08:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

06

baksoy - ulan sen kendin ne kadar pozitifsin ki ülkemizi eleştiriyorsun aldığın para haram olsun sana ve transfer neden yönetime ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27
05

Olcay - Valla bence senin geldin geleli takıma katkın ve maliyetin hicmi hiç iyi değildi, imzalada kurtulalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27
04

Kağan Kuzeykan - adam doğru söylüyor.az bile konuşmuş.kendi kulübünün hatalarını göremeyenler ancak başkasına çamur atar.gelirken omuzlar da taşımadınız mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27
03

bulent sakaoglu - az bile demiş.oyuncuyu transfer ediyorsan.bedeline katlanacaksın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27
02

yasar - kucka nın transferinde geleceğe yönelik ödemeleri neden yapıldı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27
01

Gürhan Bahadır - başkasının kucağına girdikten sonra ki havlamalarının bir değeri yok, buradayken ağzın kemik mi doluydu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 08:27