Trabzon’un yükselen yıldızı OKAY

Değerine değer kattı, son 3 sezonda bordo-mavili takımın en çok forma giyen oyuncusu oldu

Akhisarspor'u 3-1 yenen Trabzonspor'da takımının ilk golünü kaydeden Okay Yokuşlu, son 3 sezonda bordo-mavililerin en fazla forma giyen oyuncusu oldu. Trabzonspor’a 2015-2016 sezonunda gelen Okay Yokuşlu, son 3 sezonda bordo-mavili takımın Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları olmak üzere çıktığı 117 resmi karşılaşmanın 99'unda görev yaptı.

Ligde bu sezon 2 gol atan Okay Yokuşlu, 3 sezonda toplam 10 gole ulaştı. Trabzonspor, bu sezon Okay’ın gol attığı Akhisar ve Sivasspor maçlarda 6 puan çıkartmayı başardı. Trabzonspor formasıyla son 3 sezonda 99 maça çıkan Okay Yokuşlu, Malatyaspor karşısında da forma giymesi halinde ‘dalya’ deyip 100. maçını oynayacak.

Trabzonspor’a transfer olduğunda piyasa değeri 2 milyon euro olan Okay, yükselen performansının artından değerini 6 milyon euroya kadar çıkardı.

7.5 milyon euroya gider!

Trabzonspor ile geçtiğimiz sezon sözleşmesini yenileyen Okay Yokuşlu, 2020 yılına kadar bordo-mavili formayı giyecek. Okay’ın sözleşmesinde ise “7,5 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunduğu öğrenildi. Okay’ın sözleşmesinde böyle bir maddenin bulunması daha şimdiden bir çok takımın iştahını kabartıyor.

15 Mar 2018 - 11:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.