Trabzon’un sihirbazı!

Bordo-mavililer, Nwakaeme’nin gol attığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Trabzonspor, Nijeryalı oyuncunun Süper Lig'de gol attığı maçları ise kaybetmedi. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un en skorer oyuncularından olan Nwakaeme, 27 lig maçında görev alırken maçta bu maçların 8’in de10 gole imza attı. Bordo-mavililer, Nwakaeme’nin gol attığı maçlarda 6 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek mağlubiyet görmedi.

Bu sezon ise Nwakaeme'nin gol attığı Beşiktaş ve Ç.Rizespor maçlarından 6 puan çıkartan Trabzonspor zirve yarışında kritik puanlara imza attı. Geçtiğimiz sezon ligde 10 gol, 10 asistle skora en çok katkı veren oyuncuların başında gelen Nwakaeme, bu sezon ise 10 resmi müsabakada siftah yapamamıştı.

09 Eki 2019 - 11:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.