Trabzon’un milli gururu

Okay ve Yusuf Yazıcı’dan sonra Uğurcan ve A.Parmak’ta Milli Takımda

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Eylül'de İstanbul'da Andorra ve 10 Eylül'de deplasmanda Moldova ile karşılaşacak A Milli Takım’ın aday kadrosu açıklanırken, Trabzonspor yine gençleri ile Milli gurur yaşadı. C.Vigo’ya giden Okay ve Lille transfer olan Yusuf Yazıcı’nın da yer aldığı Milli Takıma sakatlığı nedeniyle Abdülkadir Ömür çağrılmazken, yerine ilk kez A.Parmak davet edildi.

Trabzonspor’dan Abdülkadir Parmak ile birlikte kaleci Uğurcan da Milli kadroya çağırılırken, yabancı 11 ile dikkati çeken son şampiyon G.Saray’dan hiçbir oyuncu aday kadroya alınmadı. 2 Eylül’de kampa girecek Milli Takımın Andorra ile 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te, Moldova ile deplasmanda 10 Eylül Salı günü aynı saatte oynayacağı maçları TRT1'den canlı yayımlanacak.

01 Eyl 2019 - 11:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

arif - a. parmak, daha futbolcu olmadan havaya girilmez, aklını başına al, dünkü maçta gezdin durdun!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 11:42