Trabzon’un dinamosu!

33 yaşındaki Pereira, bordo-mavili takımda tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tek oyuncu

Trabzonspor’da 33’lük Pereira takımın vazgeçilmezi oldu… Sezona şampiyonluk hayalleriyle başlayan ancak ilk 8 haftada büyük bir çöküş yaşayan Trabzonspor’da futbolcuların istikrarsızlığı da bu tablonun önemli nedenlerinden biri olarak göze çarpıyor. Ligde geride kalan 8 haftada takımın en istikrarlı oyuncusu 33 yaşındaki Pereira olurken, Portekizli oyunca tam maçlarda 90 dakika forma giyen tek isim oldu.

Pereira’nın dışında 8 maçta forma giyen 4 oyuncu daha olsa da bu oyuncular ya 90 dakika sahada kalmadı ya da ilk 11’de sahaya çıkmadı. 8 maçın tamamında da forma giyen Pereira’yı yine 8 maçta forma giyen ve 685 dakika sahada kalan Okay takip ederken, 8 maçta 656 dakika forma giyen Olcay Şahan üçüncü sırada yer aldı. 7 maçta forma giyen Kucka 624 dakika, 8 maçta forma giyen Yusuf Yazıcı ise 584 dakika sahada kaldı.

19 Eki 2017 - 10:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.