Trabzon’u Kalkavan yıktı

Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü karşısında 1-1 berabere kaldı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. haftasında Ankaragücü karşısında 2-1 öne geçtiği maçta 90+1'de kalesinde gördüğü golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor Süper Lig'deki ikinci deplasman maçında da 3 puanla tanışamadı.

Süper Lig'in ilk maçında Başakşkehir'e 2-0 kaybedip geçen hafta Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Fırtına, üçüncü hafta maçında başkentte Ankaragücü ile karşılaştı.

İlk yarısı Novak ve Faty'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere biten maçta Trabzonspor 80'da Rodallega ile öne geçti. Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılacak derken uzatmalarda sahneye çıkan Younes Mokhtar skoru 2-2'ye getirdi.

Trabzonspor bu sonucun ardından 4 puanla 5. sırada yer aldı. Aynı puanlı Ankaragücü ise 6. sıraya yerleşti.

MAÇTAN DAKİKALAR (ilk yarı)

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

17. dakikada gelişen MKE Ankaragücü atağında Moulin'in vuruşunda, savunmadan seken top El Kabir'in önünde kaldı. Bu futbolcunun ceza alanı dışından bekletmeden yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

19. dakikadaki Trabzonspor atağında, sağ taraftan ceza alanına giren Yusuf Yazıcı'nın dar açıdan yaptığı vuruşta, kaleci Hopf topu kornere çeldi.

28. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sosa'nın sol taraftan kullandığı serbest vuruşta Yusuf Yazıcı'nın kafayla aşırdığı topa altıpas içinde yine kafayla vuran Novak, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

43. dakikada MKE Ankaragücü skora denge getirdi. Erdem Özgenç'in sağ kanattan verdiği pasla penaltı noktası üzerinde uygun durumda topla buluşan Faty, yaptığı düzgün vuruşla takımına beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

50. dakikada Kenan'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mokhtar'ın şutunda topu Onur çeldi. Daha sonra yaşanan karambolde İlhan'ın vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.

60. dakikada ceza sahasının hemen dışından Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta kaleci Hopf topu güçlükle kornere çeldi.

72. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mokhtar'ın şutunda meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı.

80. dakikada Olcay'ın pasında penaltı noktası üzerinde Rodallega'nın gelişine vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-2

83. dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahası içine giren Yusuf'un kaleci Hopf'la karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda Hopf meşin yuvarlağı kornere çeldi.

90+1. dakikada Erdem'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Kehinde'nin kafa vuruşunu kaleci Onur çeldi. Dönen topu Mokhtar filelere gönderdi. 2-2

Son 10 dakikalık bölümde Rodallega'nın golüyle üstün giren taraf oldu. Ancak ev sahibi maçtan kopmadı ve 90+1'de Mokhtar'ın golü skoru tayin etti. Her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Gol öncesi pozisyonda hatalı bir karar veren Mete Kalkavan maçın kaderini değiştirdi.

Kalkavan’ın yine ilk yarıda Abdülkadir’e verdiği sarı kart ile hatalı bir karar verdi.

25 Ağu 2018 - 21:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Oflu Ömer - bana göre maçın bu hale gelmesinin sebebi ünal karamandır.takımı yönlendiremeyen,sol kanadın dağıldığını göremeyip önlem almayan, orta sahanın kontürolü rakipte olduğunun farkındayken çare üretemeyip birde kucka gibi yeteneksizi sahaya sürerek maçı katledendir ünal karaman.ilk önce bunlara bakmak lazım.hakemin zaten trabzonspora karşı bir garezi var bu tescillidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 21:27
01

Yasar - - kalecimiz sıradanlaştı - he r duran top tehlikeli oluyor - kanatlarda oynayanlar berbat - Kucka hem gol yememize sebep oldu , hem de golden sonra kötüydü- hocamız bu sorunları çözmek için ne yapıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 21:27