Trabzon’u fener ateşi sardı

Malatya maçı ertelendi… Trabzonspor, erkenden derbi havasına girdi.

Malatya maçının ertelenmesi sonrasında Trabzon, zirve yolunda ‘kırılma maçı’ olan F.Bahçe derbisi için alarma geçti. Çimşir, “Trabzon’u hedefi belli. Bu yolda büyük engelleri aşmak gerek” dedi.

Trabzonspor derbi havasına girdi… Bordo-mavililer, Kasımpaşa galibiyeti sonrası kupada Denizlispor engellini aştıktan sonra bugün deplasmanda yapacağı Malatyaspor maçının ertelenmesi nedeniyle erkenden Akyazı’daki F.Bahçe derbisinin havasına girdi. Başakşehir’i yenerek maç fazlasıyla ikinci sıraya çıkan F.Bahçe’yi Akyazı’dan eli boş göndermek isteyen Trabzonspor’da yönetim, teknik kadro, taraftar ve camia şimdiden büyük maçtan zaferle çıkılması için tek yürek oldu. Çimşir, derbiden başı dik çıkmak için şimdiden F.Bahçe’yi ezberlemeye başladı.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Trabzonspor olarak şampiyonluk yolunda sonuna kadar savaşacaklarını ifade ederek, “Kupadaki Denizli maçından çıkaracağımız önemli dersler var. Malatya maçı ertelendikten sonra tüm konsantrasyonumuzu Fenerbahçe müsabakasına veriyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Ancak hedefimiz belli ve bu yolda zor ve büyük engelleri aşmalıyız. Bu kadro da bu engelleri aşacak güçte. F.Bahçe maçında taraftarımızın da büyük desteğiyle galibiyet elde edip, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

27 Oca 2020 - 11:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.