Trabzonspor’un ‘Kucka’ aşkı!

Bordo-mavililer, ’10 numara’ için şimdi de Milan yıldızı için saldırıyor

Öncelikli olarak Kucka’yı kiralamayı düşünen bordo-mavililer, Slovak yıldızı ikna için Durica’yı devreye soktuğu belirtildi. Milan’ın golcüsü Bacca’nın da Kucka temasında gündeme geldiği de ifade edildi

DURİCA DEVREDE

Trabzon’da Kucka harekatı. Popov’un transferinde son dakika yaşanan şok sonrasında bordo-mavililerin Milan’ın Slovak ’10 numarası’ Juraj Kucka’nın transferinde girişimlerini hızlandırdığı ifade edildi. Bordo-mavililerin Kucka için Milan ile temaslarını yoğunlaştırdığı ifade edilirken, 5-6 milyon EURO’luk maliyeti nedeniyle öncelikli hedefin kiralama olduğu belirtildi. Trabzonspor’un, Kucka konusunda yakın arkadaşı Durica’yı devreye soktuğu öğrenildi.

USTA’DAN ÇIKARMA

Kucka’yı transfer ederek ’10 numaralı’ bölgeyi güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un bu oyuncu için temaslar sürerken, Milan’da forma giyen Kolombiyalı golcü Carlos Bacca’nın da menajerler tarafından önerilmesi üzerine gündeme geldiği öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bu iki oyuncu için onay vermesi üzerine Başkan Muharrem Usta’nın önümüzdeki günlerde İtalya’ya çıkarma yapabileceği ifade edildi.

12 Haz 2017 - 12:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - alınıbilinirse çok büyük katkı yapar.takımın gerçek lideri ve beyni olur.hele bonservisi ile alınabilirse büyük başarı diye değerlendirebiliriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 12:42