Trabzonspor’un adı yeter

Türkiye’nin en değerli 100 markası içinde bordo-mavili kulüp de yer aldı

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in araştırmasına göre 'Türkiye'nin en değerli markaları 2019' belli oldu. Türkiye’nin en değerli 100 markası içerisinde Trabzonspor’un 26 milyon Dolar ile 68.sırada yer aldığı ifade edildi. İstanbul takımları Beşiktaş’ın marka değerinin 107 milyon dolar, Fenerbahçe’nin 60 milyon dolar ve Galatasaray’ın da 26 milyon dolar olduğu belirtilirken, Anadolu takımları arasından bir tek Trabzonspor’un bu sıralamada yer alması, “İsmi yeter” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in araştırmasına göre Türk Hava Yolları, 1,7 milyar doları aşan marka değeriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Türkiye’nin en değerli markası” oldu. Bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Değerli Markaları” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı. Listede ilk sırayı 1 milyar 735 milyon dolarlık marka değeriyle THY alırken, şirketi 1 milyar 637 milyon dolarlık marka değeriyle Ziraat Bankası takip etti. Listede üçüncü sırayı 1 milyar 344 milyon dolarlık marka değeriyle Garanti Bankası alırken, Türk Telekom 1 milyar 185 milyon dolarla dördüncü, Turkcell 1 milyar 182 milyon dolarla beşinci oldu. Marka değeri 1 milyar 135 milyon dolar olarak belirlenen İş Bankası listenin altıncı sırasına yükselirken, kurumu 934 milyon dolarla Akbank, 837 milyon dolarla Arçelik, 647 milyon dolarla Yapı Kredi, 458 milyon dolarla Ford Otosan izledi. Araştırmaya göre, Türkiye’nin en değerli 100 markasının toplam değeri 19,8 milyar dolar olarak hesaplandı.

13 Haz 2019 - 12:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.