"Trabzonsporumuzu tüm hedeflerine ulaştıracağız"

Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, birlik, beraberlik ile gençlerin önünü açacaklarını, Trabzonspor'u tüm hedeflerine ulaştıracaklarını ve tarihi başarılarını tekrarlayacaklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün aylık dergisinde taraftara seslendi. Ligde de kupada da mücadelelerini sürdürdüklerini belirten Ağaoğlu, "Takımımızda yer alan oyuncularımızın sergiledikleri oyun, yıllardır arzu ettiğimiz, özlemini çektiğimiz Trabzonspor kimliğinin sahaya yansıması anlamında umut veriyor. Dahası, oldukça düşük yaş ortalamasına sahip olması ve Süper Lig'de görülmemiş bir oranda altyapı futbolcularını bünyesinde bulundurması sebebiyle de gelecek adına hepimizi heyecanlandırıyor. Trabzonsporumuzun bugün kadrosunda yer alan 29 oyuncunun 16'sı altyapımızdan A takıma yükselen gençlerimiz. Yani, takımın yüzde 55'i altyapı oyuncularından kurulu. Bu, Türk futboluna emsal olacak bir yapılanmaya işaret ediyor" dedi.

"TRABZONSPORUMUZU TÜM HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ"

A takım teknik ekibinin, Trabzonspor altyapısının başarısını gençlere duyduğu güven ile taçlandırdığını vurgulayan ve tarihi başarılarını tekrarlayacaklarını kaydeden Ağaoğlu, "Pek çok futbol insanının 'risk' olarak yorumlayacağı bir karar alarak bu genç oyuncuları oyun içinde değerlendirerek onlara büyük bir özgüven kazandırdı. Bizler de destekle, sabırla, inançla, birlik ve beraberlikle Trabzon'un bu gençlerin önünü açacak ve Trabzonsporumuzu tüm hedeflerine ulaştıracağız. İnanıyorum ki Akyazı, bu birlik beraberliğin mabedi olacak. Tıpkı sizlere yazdığım o mektuptaki gibi; birileri ceza dese de biz 'ödül' adledeceğiz. Birileri 'yaptırım' diyecek, biz 'mükafat.' Birileri 'VAR' diyecek, biz ısrarla 'yok' diyeceğiz. Çünkü bizim için bordo maviden başka renk, Trabzonspor'dan başka aşk yok! Pusulamız Trabzonspor, rotamız Akyazı olacak. Tarihi başarılarımızı tekrarlayacağız. Biz zaten unutmamıştık Ancak çok yakın bir zamanda tüm Türkiye'ye hatırlatacağız!" ifadelerini kullandı.

13 Şub 2019 - 10:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Asım Keleş - yolun açık olsun dirayetli ve güzel başkan...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:15
03

baksoy - başarılarımızın devamı temennisiyle iyi ki bu kulübün başkanısın iyi ki ünal hocayı ersun müsvettesinden sonra teknik direktörlüğe getirdin ? artık olcay şahanıda affedelim ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:15
02

erkan dorul - başkanım size sonuna kadar güveniyor ve sizinle gurur duyuyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:15
01

ERKAN DORUL - başkanım size güveniyor ve sizinle gurur duyuyoruz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:15