Trabzonsporlu Uğurcan Çakır şov yaptı

Ümit Milli Takımımız’ın Fransa ile oynadığı karşılaşmada Trabzonspor’da forma giyen kaleci Uğurcan Çakır, mücadeleye ilk 11’de başladı ve sergilediği performans ile büyük beğeni topladı.

Ümit Milli Takımımız’ın Fransa ile oynadığı karşılaşmada Trabzonspor’da forma giyen Abdülkadir Ömür, Abdurrahim Dursun ve kaleci Uğurcan Çakır, mücadeleye ilk 11’de başladı.

Fransa U-21 takımının 90. dakikada Marcus Cocu ile attığı gole engel olamayan millilerimiz, sahadan 1-0 yenik ayrılsa da file bekçisi Uğurcan, sergilediği performans ile büyük beğeni topladı.

22 yaşındaki eldiven, Fransızlar’ın birçok net fırsatını kurtarmayı başardı.

14 Eki 2018 - 10:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - estebanı 3.kaleci yapıp bir an önce göndermek lazım ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ekim 10:11