Trabzonsporlu oyunculardan komik diyalog

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor'un, bir oteldeki iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemek'te Abdülkadir Parmak, sosyal medya hesabından Nwakaeme'nin ve Ekuban'ın da yer aldığı komik videoyu paylaştı. Videoda Parmak, Nwakaeme'ye, '10 dakika daha var ne yiyorsun. Oruç tutmuyor musun?' sözüne Nijeryli futbolcu gülerken Ekuban, 'Ağabey sakin 10 dakika... 10 dakika...' diyerek cevap vermesi büyük beğeni topladı.

24 May 2019 - 13:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - samimiyetiniz , kaliteniz , birbirinizle bu denli şakalaşmanız taraftarı da oldukça memnun ediyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 13:39