Trabzonsporlu oyuncu cezalı

Trabzonsporlu oyuncu cezalı duruma düştü.

Trabzonspor evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Karşılaşamanın 61. dakikasında sarı kart gören orta saha oyuncusu Onazi cezalı duruma düştü. Onazi Galatasaray maçında oynayamayacak.

18 Mar 2018 - 17:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Atmaca - Onbaşı, Trabzonspor a geldiği günden buyana kendisini takip ettiğim nadir futbolcular dan biridir. Zaman zaman kötü performans gösterdi ancak Trabzonsporun değişmez orta saha oyuncusu oldu ve de başarılı performans sergileyen oyuncunuz nedense 11 de bazen yer bulamayan oyuncunuz haksızlığa uğradığını düşünmekteyim. Oynayanlara bakıyorum orta saha da yürüyorlar tabiri caizse ben tahammül edemezken kenarda duranlar neyi bekliyor bilmiyorum. Artık tecrübeli yemiş oynasın anlayışı yok mücadele eden formayı giysin ki kendini geliştirdi hem kendine hem de takıma faydalı olsun. Son olarak Avrupa'da top oynayamayan Türkiye'ye gelip yok efendim geçmişse iyi idi o geçmişte kaldı bana şimdi iyi oynayan lazım. Çöplük olmaktan takımlarımızı kurtaralım kurtaralım ki yarına umutla bakalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 17:28