Trabzonspor’da işler tersine döndü

Trabzonspor, ilk kez 1974-1975 sezonunda mücadele etmeye başladığı Süper Lig’de ilk 5 haftalar itibariyle kalesinde en çok gol yediği ikinci döneminde...

Trabzonspor, ilk kez 1974-1975 sezonunda mücadele etmeye başladığı Süper Lig’de ilk 5 haftalar itibariyle kalesinde en çok gol yediği ikinci döneminde…

Süper Lig’de geride kalan 5 haftada kalesinde 9 gol gören bordo mavililerde savunma alarm veriyor. İlk 5 maçında da kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, son olarak 1994-95 sezonunun ilk 5 haftasında kalesinde 9 gol görmüştü. 1986-87 sezonunda ise ilk 5 maçında kalesini gole kapatan bordo mavililer, bu alanda en iyi dönemini geçirmişti.

İŞLER TESİNE DÖNDÜ

2016-17 sezonunda gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da bu sezon ise savunma hattındaki sorun dikkat çekiyor. Söz konusu sezonda ilk 5 haftada 3gol atıp kalesinde 6 gol gören bordo mavililer, bu sezon 5 maçta 11 gol kaydetti, kalesinde 9 gol gördü. 2016-17 sezonunda 11 golün üzerine 14’üncü haftada çıkabilen Trabzonspor, bu sezon gol sorununu çözdü ancak savunma hattında tarihinin en kötü dönemini yaşadı.

KALESİNDE EN ÇOK GOL GÖREN TAKIMLAR ARASINDA

Süper Lig’de 5’inci haftanın tamamlanmasının ardından Trabzonspor, 14 gol yiyen Osmanlıspor, 12 gol yiyen Gençlerbirliği, 11’ er gol yiyen Aytemiz Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor’un ardından Fenerbahçe ve Kasımpaşa ile birlikte 9’ar golle en çok gol yiyen takımlar arasında yer aldı.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ İÇİN KUTLAMA

Trabzonspor kulübü, Gaziler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Kulübe ait sosyal medya hesabı Twitterdan yapılan paylaşımda, ‘’ Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin günü kutlu olsun! Saygı ve şükranlarımızla… #19EylülGazilerGünü’’ ifadelerine yer verildi.

19 Eyl 2017 - 14:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bu sorun hoca kaynaklı , her maçta farklı bir on bir ile sahaya çıkarsan olacağı bu , hoca deli tavuk gibi ne yapacağını şaşırdı. başkan ne iş yapar , onunla bu işin yürümeyeceğini ne zaman görecek ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Eylül 14:28