Trabzonspor’da hedefte Ersun Yanal var

Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği Medipol Başakşehir karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör...

Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği Medipol Başakşehir karşısında 2-2'lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, oyuna müdahale etmekte çok geç kaldığı görüşü ile hem yönetimin, hem taraftarların, hem de yerel basının tepkisini çekti.

50. yılında zirve yarışının içerisinde olmayı hedefleyen bordo mavililerde ligde geride kalan 5 haftada 7 puan kaybı yaşanması üzerine teknik direktör Ersun Yanal’ın geleceği konuşulmaya başlandı.

Medipol Başakşehir deplasmanında Burak Yılmaz’ın golleriyle iki kez öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor’da Mali İşler Koordinatörü Emre Aksoy, maçın ardından sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımda, “Geçen hafta doğru değişikliklerle kazandığımız maçı, bu hafta da doğru değişikliklerle kazanabilirdik. Olmadı. Çok önemli 2 puan bıraktık” ifadelerine yer verdi, taraftarlar ve yerel basın da puan kayıplarına Ersun Yanal’ın sebep olduğunu öne sürdüler.

"ERSUN HOCAYI DA DURDURMAK GEREK!"

Medipol Başakşehir beraberliğinin ardından yerel basın da teknik direktör Ersun Yanal’ı hedef tahtasına koydu. Karadeniz Gazetesi, “Kazanmak için bir kral yetmez. Ersun hocayı da durdurmak gerek!” ifadelerine yer verdi. Taka Gazetesi, “Ersun’la 1 ileri 2 geri”, “Başakşehir karşısında 80’inci dakikaya 2-1 önde girilirken oyuna müdahale edemedi, 2-2’den sonra 3 değişiklik yaptı ama iş işten çoktan geçmişti” başlıklarını kullandı. Sonnokta Gazetesi, “Kralın iki golü Başakşehir’i yenmeye yetmedi çünkü: Burak attı, Ersun baktı” yorumunu yaptı. Günebakış Gazetesi, “Kaçan balık büyük olur”, “Fenerbahçe maçında oyuna geç müdahale eden Ersun Yanal, beraberlikte başrolü oynarken, Başakşehir maçında da aynı tablo vardı” ifadelerini kullandı. Ekspres Gazetesi, “Yanal böyle istedi”, “İstanbul’da, Başakşehir karşısında Burak Yılmaz’ın golleriyle iki kez öne geçen Trabzonspor, Ersun Yanal’ın yanlış oyuncu tercihleri nedeniyle skoru koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı” başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı.

BURAK’TAN 1.25 GOL ORTALAMASI

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, ligde geride kalan 5 haftada 4 karşılaşmada 288 dakika süre aldı, 5 gol kaydetti. Süper Lig’de gol krallığında da iddialı konumda yer alan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, maç başına 1.25 gol ortalamasını tutturdu.

18 Eyl 2017 - 12:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

08

mustafa doğan - oyuncu değişikliğinde hugo rodellaga olmalıydı.50.yıl şampiyonluk zor değil artık imkansız .

yazık oldu 2 puanı elimizle verdik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
07

Gürhan - 1,5 yıldır sabır nasihatleri veriyor yalan efendi. GS, Göztepe sezon başı takım kuruyor takım oluyorlar. Bizimki ne aşağalık durummuş ki 1,5 yıldır olmuyor. Rodellega yerine beroyu oynatan hocadan başka ne beklenir. Adam gibi defolup gitsin ersun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
06

yasar - yazık verilen emeklere yazık, herkesin gördüğünü ts hocası göremiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
05

Oflu Ömer - Ersun yanalın trabzonsporu sabote ettiği başakşehir maçıyla resmen tesçillenmiştir.trabzonsporun başkanına duyurulur.birde bu adamın gelmesi için çanak tutan siz karadeniz gazeteleri sizede duyrulur.şimdi yalandan yere volum yapmayın ayıptır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
04

baksoy - hocanın bu kadar boş olabileceğini ersun yanal ile anladık ? köy takımlarına elenmemiz , galip durumdayken her maçı rakibe hediye etmemiz ? oyuncu seçim ve değişiklikler gel de güneşi ve akçayı arama ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
03

seyirci - ersun salla başı al maaşı yapıyor.takıma hiç katkısı yok.geçen seneden beri tüm maçlardaki başarısız sonuçlar onun eseri.kazanılan maçlarıda incelerseniz hepsinde şans faktörü var.ayrıca trabzonun yeni stadını kim tasarladıysa helal olsun.en kötü saha trabzonun.taraftar vahşi gibi düşünülüp trübünler kasıtlı olarak çok uzağa yapılmış.bir tek akıllı adam çıkıpta yeni yapılan tüm stadlarda seyirci etkisi kullanılsın diye sahaya yakın yapılıyor bizimki neden böyle dememiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
02

hüseyin61 - hadi̇ lan boş konuşmayin ersun yanal staddan loca aldi si̇zi̇n takima kaç kuruşluk faydaniz varrrrrrr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51
01

Cihan - Diyor ki verin tazminatımi öyleyse gideyim derdi para takim kazanmış kaybetmiş umrunda değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 12:51