Trabzonspor’a kırgınım!

Menajer Özkan Doğan’dan ilginç açıklamalar

Türk futboluna dünyaca ünlü pek çok isimi kazandıran menajer Özkan Doğan, açıklamalarda bulundu.

Menajerliğin yalnızca futbolcu üzerinden komisyon kazanmak anlamına gelmediğini vurgulayan Doğan, "Menajerlik bir futbolcunun kariyer planlaması, psikolojisinden imaj yönetimine kadar, aile yaşantısına kadar her şeyi yönetmektir. Biz futbolcularımızı sadece bir kulübe götürüp oradan komisyon talep etmiyoruz. Futbolcumuzun kariyer planlamasını da yapıyoruz. Çok kapsamlı bir olaydır. Bu işin eğitimleri var ve ben de bu eğitimleri aldım. Bu anlamda kendimi çok şanslı hissediyorum. Spor hukuku, pazarlama ve psikoloji olmak üzere birçok alanda kendimi geliştirdim" şeklinde konuştu.

Antalyaspor ve Trabzonspor taraftarlarına kırgın olduğunu belirten Özkan Doğan, her iki ekibe de birbirinden önemli isimleri kattığını söyledi. Doğan, "Trabzonspor konusunda da böyle bir durum var. Burak Yılmaz, Kucka, Olcay Şahan, Sosa, Novak gibi dünya yıldızı isimleri getirdim kötü sonuçlardan sonra toplumun önüne ben atıldım. Kucka'yı Galatasaray istiyordu, Trabzon'a getirdim ve taraftarlardan saygı bekliyordum. Bana kalırsa Burak Türkiye'nin en önemli oyuncularından. 3 büyükler peşindeyken ben Trabzon'a getirdim yine de bana yükleniyor Trabzonsporlular. Burak, hem insanlık hem de futbolculuk olarak üst düzey bir insandır. Olcay'ı bonservisi elinde Trabzon'a getirdim, müthiş performanslar sergiledi ama sosyal medyadan bana sallıyorlar. Trabzon benim duygusal bağım olan bir kulüp. Bu yüzden biraz üzgünüm. Novak'ı getirdim, iftiralar attılar. Şu an Trabzon'un en iyi oyuncusu" ifadelerini kullandı.

05 Ara 2018 - 11:10 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - eğer kuçkayı getirmişsen her şeyi berbat ettin ? malını sat bakıyım verilen transfer ücretini 5 ' de 1 ' ine ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 11:10
01

Hep zarar - Getirdigi oyuncularin 5 te biri maliyetine oyuncularla kasimpasa ve basaksehir ligde firtina gibiler!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 11:10