Trabzonspor’a asla zarar vermem!

Kongre kararı alarak seçilecek yönetime gelecek yılı planlama ortamı hazırladıklarını söyleyen Usta, “Göreve gelecek olan yönetim isterse takımdaki maliyetli oyucuları da alıp giderim. Bu kulübe Usta ve ekibinden asla zarar gelmedi ve gelmeyecek" dedi

Trabzonspor’da olağanüstü kongre kararı alan Başkan Muharrem Usta, “Tarihe asla borç arttıran başkan ve yönetim olarak geçmeyeceğiz. Trabzonspor'a Muharrem Usta ve ekibinde asla zarar gelmedi" dedi. TRT Spor’a konuşan Usta, bu yıl iyi işler yapmak istediklerini ve yoğun çaba sarf ettiklerini belirtirken, “Ancak çeşitli nedenlerle olmadı. En azından Avrupa hedefimiz var, onu kaçırmamalıyız” diye konuştu.

Kongre kararının zor bir karar olduğunu da söyleyen Usta, “Bütün camia şunu bilsin ki, Trabzonspor en erken zamanda geleceğini planlamalı. Zaten bizim son dönemdeki performansımıza baktığımızda bir başkan olarak çok canımız sıkılıyordu. Malatya maçının ardından, bizim cenaze gecemizde yönetimden topluca istifa edenler olması, bizimle yürüyen arkadaşlara etik dışı şekilde 'istifa edin, yönetim düşsün' baskısıyla teklifler yapılması ve yaşadıklarımız bizi böyle bir duruma getirdi" dedi.

Usta, Trabzonspor'a asla zarar vermediklerini de belirtirken, “Kongre için sene sonunda karar aldığınız da yaz dönemimi kaybediyorsunuz ve aslında seneyi de kaybediyorsunuz. Bari gelen yönetim 3-5 maç takımı görsün, teknik ekibi görsün de planlamasını yapsın. İnsanlar, 'Muharrem bey takımda çok maliyetli oyuncular var, onlar ne olacak bırakıp gidersen?' diyor. Gelecek yönetim isterse ben onları da alıp gideceğim. Böyle bir garanti vereceğim kulübe. Trabzonlular asla endişe içinde olmasın. Bu kulübe Muharrem Usta ve ekibinden asla zarar gelmedi ve gelmeyecek" dedi.

14 Mar 2018 - 12:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Yilmaz Baltaş - Yalancıya bir şey yapmadıkları için bol bol at.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 12:08
01

Ahmet Arslan - batirdin.daha ne kadar verecektin.hepten mi yok edecektin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 12:08