Trabzonspor’a 75 milyonluk sponsor

QNB ile biten göğüs sponsorluğu anlaşmasının ardından yeni anlaşma büyük ölçüde tamamlandı…

Trabzonspor’da yeni göğüs sponsorluğu anlaşmasında sona gelindi… Eski başkan Muharrem Usta döneminde Katar bankası QNB ile yapılan sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından harekete geçen bordo-mavili yönetim, bir süredir devam eden sponsorluk görüşmelerinde sona yaklaştı. Ülke genelinde markalaşmış birkaç sektör öncüsü ile yapılan zirvenin ardından bordo-mavili kurmayların Vakıfbank ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor eski yöneticilerinden Abdi Serdar Üstünsalih’in de geçtiğimiz günlerde Vakıfbank Genel Müdürlüğü’ne getirilmesinin anlaşmada önemli rol oynayacağı konuşuluyor. Vakıfbank ile yapılacak göğüs sponsorluğu anlaşmasının 3 yıllık olacağı ve bordo-mavililerin bu anlaşmadan yıllık 25 milyon TL olmak üzere toplam 75 milyon TL’yi kasasına koyacağı öğrenildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın da Vakıfbank ile yapılacak göğüs sponsorluğu anlaşmasına önemli katkı sağladığı, bordo-mavililerin de ilk 1 yıllık anlaşma bedelini gelecek ay içinde alarak acil ödemelerde kullanacağı öğrenildi. Bilindiği gibi eski başkan Muharrem Usta döneminde QNB ile yapılan 3 yıllık anlaşma karşılığında kulübün kasasına 7,5 milyon dolar girmişti.

14 Haz 2019 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.