Trabzonspor, yeni sponsorla imzayı attı

Trabzonspor bugün saat 13:30'da yeni sponsoruyla imzalayacak.

Trabzonspor yeni sponsoru olan intercity firması ile bugün saat 13.30'da Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde sözleşme imzalandı.

Trabzonspor ile Intercity firmasi arasindaki forma kol sponsorlugu anlasmasinin imza toreni Baskan Ahmet Agaoglu, Intercity Yonetim Kurulu Baskani Ali Vural Ak ve futbolcuların katilimiyla bugün (Cuma) saat 13.30'da Senol Gunes Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda yapıldı.

Sponsorluk imza töreninde konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Öncelikle kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomi şartlar gözönüne alındığında bu sponsorluğun ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Sponsorlar kulüplerin ve sporun can damarıdır. Futbol ailesi ve ülke sporu olarak sponsorlarımızın önemli bir parça ve vazgeçilmez oldukları bir gerçek. Bazı kriz ortamlarında bazı sponsorların ön kapıdan girip arka kapıdan çıktıklarını da biliyoruz. O nedenle hassasiyetlerine de teşekkür ederiz. Ali vural beyin iki yeğeni Trabzonsporlu, onların da bu sözleşmede katkkıları vardır." ifadelerini kullandı.

İntercity firmasının yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak ise ""Başarı kirteri sıralamaya göre ve şampiyonluğuna göre olmaz. Trabzonspor bambaşka taraftarı olan bir kulüp. Biz de Trabzonspor'un yanında olduğumuz için çok mutluyuz. Ülkemiz zor durumdan geçiyor. Bu durumda bazı şirketler reklam harcamalarını kısıtlıyor bu yanlış bir şey. Hayat devam ediyor. Biz 32 yıldır işimizi yapıyoruz. Bizim işimiz araba kiralamak. Sponsorluğumuzu kabul ettiğiniz teşekkür ederim. Umarım daha başarılı günleri de görürüz." şeklinde konuştu.

21 Eyl 2018 - 14:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.