Trabzonspor'un Kamil Ahmet kararı!

Trabzonspor'da sözleşmesi sona erecek Kamil Ahmet'le ilgili karar verildi.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve fazla forma şansı bulamayan Kamil Ahmet Çörekçi’nin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Ancak Bordo-Mavili yönetim, yedek kaldığında sorun etmeyen, sahaya çıktığında ise elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan 27 yaşındaki sağ bek ile yola devam etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda tecrübeli oyuncu ile haftalar öncesinden ön görüşme yapan Ahmet Ağaoğlu’nun kurmayları, 3 yıllık yeni anlaşma konusunda Kamil Ahmet’le anlaşmaya vardı. Ligin son haftasında Rize ile oynanacak maçın ardından başarılı oyuncu ile resmi olarak sözleşme yenileneceği öğrenildi. Başarılı oyuncu, sakatlığı süresince Pereira’nın yokluğunu aratmamıştı.

21 May 2019 - 10:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Acısulu - gerek yok bir genç bulun orta yapamayan sakat biri bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 10:12