"Trabzonspor'u ben şampiyon yapacağım"

Trabzonlu teknik adam Giray Bulak'tan Trabzonspor açıklaması geldi

Trabzonspor'un gündeminde yer alan teknik direktörlerden Giray Bulak,"Bir gün Trabzonspor’u ben şampiyon yapacağım. Bunu ben zaten 20 sene önce söyledim. Ama bakalım ne zaman olacak,kısmet" dedi.

Trabzonspor yönetiminin kendisine bir teklifte bulunmadığını söyleyen Giray Bulak "Ama ben bu yönetimi çok destekliyorum. Başkanı ve yönetim kurulunu çok destekliyorum. Çünkü inanılmaz, Trabzonspor’un sorunlarını bilebilen bir yönetim var. Daha önceki başkanlar ve yöneticiler Trabzonspor’un sorunlarını bilmiyorlardı. Özellikle son iki dönemki arkadaşlar, Trabzonspor gerçeğini derinliğini bilebilen arkadaşlar değildi.” ifadelerini kullandı.

(Tek Rumeli TV)

26 May 2018 - 14:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

mustafa çolak - sen geç o işleri giray bulak.kendi reklamını yapman ayıp.kaldı ki sen bu takımda denendin.herhangi bir başarın olmadı.o zaman yapsaydınya şampiyon.güldürme milleti üzerine.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:48
04

Ahmet Arslan - cok takim sampiyon yaptin ya.acaip basarilarin var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:48
03

TEMEL DOGRU - sayin bulak iskembeden atiyor. daha 0nce sampiyonmu yaptida konusuyor gülerim palavralarina

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:48
02

baksoy - ama biz seni destelemiyoruz ? başka takımı çalıştırırken her trabzon maçından sonra hakemlere yaptığın açıklamaları unutmadı bu kulüp herkes ektiğini biçer ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:48
01

erol esmer - da silvayı elimizden alıp elazığa götürdü..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 14:48