Trabzonspor tur peşinde

Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği rakibi karşısında turu geçen taraf olmak istiyor.

Bu sezon hem lig hem de kupada yoluna devam etmek isteyen Trabzonspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. İlk maçta 1-0 mağlup olduğu rakibi karşısında turu geçen taraf olmak isteyen bordo-mavililer adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Burak dışında ideal kadro sahada olacak

Konya'da oynanan ilk maçta yedek ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, bu maça ideal kadrosu ile çıkacağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Burak Yılmaz'ın forma giyemeyeceği maçta hafif sakatlığı bulunan Okay Yokuşlu'nun ise forma giymesine bir engel bulunmadığı belirtildi.

Çalımbay'ın yarınki karşılaşmaya Onur, Pereira, Uğur, Hubocan, Mustafa, Okay, Kucka,Olcay, Yusuf, Abdulkadir ve Rodallega şeklinde çıkması bekleniyor.

Medical Park Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. ASPOR'dan canlı yayınlanacak

16 Oca 2018 - 12:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - olcay yerine sosa yakışır ? olcay oynadığı maçlarda etkisiz eleman gibi görev yapıyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 12:17
03

baksoy - uğur ve olcay dışındakilere evet diğer onlara hayır ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 12:17
02

Aziz ÇEBİ - trabzon spor turu bu akşam rahat geçer di̇ye düşünüyorum.i̇nşAllah yanilmam yanilmakta i̇stemi̇yorum .i̇nşAllah düşündüğüm gi̇bi̇ olur başarilar di̇li̇yorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 12:17
01

Hüdaverdi Ballı - kupada tur imkansız diye düşünüyorum siz ne dersiniz bilmem.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ocak 12:17