Trabzonspor Konya'ya gitti

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Konya'ya gitti. Bordo-mavili kafilede sakatlığı bulunan Castillo yer almazken yeni transfer Filip Novak kadroda yer aldı.

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, öğle saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman sonrası Konya'ya hareket etti. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 14:00'de Konya'ya hareket eden kafilede sakatlığı bulunan Castillo yer almazken, bordo-mavililerin Danimarka'nın F.C. Midtjylland takımından transfer ettiği Filip Novak ise kafilede yer aldı.

19 Oca 2018 - 15:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.