Trabzonspor kongre yapıyor

Bordo-mavili yönetim, tarihleri belirledi

Trabzonspor’da yönetim kurulu, tüzüğün 29. maddesine istinaden Kasım ve Aralık ayları arasında yapılması gereken Olağan Genel Kurul toplantısının tarihlerinin belirledi. Buna göre 15 Aralık 2017 Cuma günü M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk toplantısı gerçekleştirilecek mali kongrenin çoğunluk aranmaksızın yapılacağı ikinci toplantı ise 23 Aralık Cumartesi günü saat 09.30’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilece

İŞTE GÜNDEM

Kongrenin gündemi ise şöyle: 1-Yoklama-Açılış, 2-Genel Kurul Divanının oluşturulması, saygı duruşu, istiklal marşı, 3-Gündemin Genel Kurula sunulması, 4-Yönetimin idari ve mali tablolarının okunup görüşülmesi, 5-Denetleme Kurulu raporunun okunup, görüşülmesi, 6-Yönetim Kurulunun idari ve mali yönden ibrası, 7-Dernek ve bağlı şirketlerin 2018 konsolide ve solo bütçelerinin okunup görüşülmesi ve onaylanması, 8-Tüzüğümüzün 16.maddesi gereği giriş ve yıllık aidat miktarlarının görüşülmesi, 9-Dilek ve temenniler.

23 Kas 2017 - 10:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.