Trabzonspor kafilesini taşıyan uçakta klima krizi

Trabzonspor kafilesini taşıyan uçakta klima krizi yaşandı.

Katar’in Doha kentinde Al Sadd kulübüyle oynadığı hazırlık maçı sonrası Trabzon’a dönmek için uçağa binen kafile teknik arıza nedeniyle 1 saatte yakın uçağın içinde bekledi. Doha’daki hava sıcaklığı ile birlikte uçak içindeki sıcaklık kafilede bulunan futbolcuları ve davetlileri bunalttı. Emniyet kartlarından yelpaze yapan yolcular duruma isyan etti. Pilot iki kez anons yaparken, teknik arızanın giderilmesini bekledi. İstanbul ile yaptığı görüşmenin ardından Trabzon’a hareket edileceğini belirtti. Bu sırada uçakta bulunan kafile sıcaktan soyunmaya başladı. Saunaya dönen uçakta görevli personel de herhangi başka bir aksaklık yaşanmaması için büyük bir gayret gösterdi. Terden suya dönen kafileye su servisi yapılırken, arızanın giderilmesinin ardından uçak havalandı. Havada, hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte kafile rahat bir nefes aldı. Kafile havada bagajlarında bulunan kıyafetleri çıkartarak üzerlerini değişti. Uçak pilotu yaşananlardan dolayı özür dilerken, kafile Trabzon'a sorunsuz inişi yaptı.

10 Eki 2017 - 09:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.