Trabzonspor inandı, kazandı!

Trabzonspor, 10 kişi mücadele ettiği maçta Alanya’yı dize getirdi

Sakatlıklarla, eyyamcı düzen ile adeta savaşan bordo-mavililer, Alanyaspor maçında hem TFF’yi hem de MHK’yi dize getirdi, “Zirve yarışında ben de varım” dedi

Hakem Bitigen’in 25. dakikada ağır bir kararla Abdulkadir Ömür’e kırmızı kart gösterdiği maçta Hosseini’nin penaltı golü 3 puanı getirdi. İranlı oyunu bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Trabzonspor, Süper Lig’de ki duraklama dönemini Alanyaspor ile oynadığı kırılma maçında bitirdi: 1-0. Sakatlıkların zirve yaptığı Trabzonspor, Alanyaspor maçına mutlak 3 puan için çıkarken, müthiş taraftarının desteği ile maça başladı. Ancak 25. dakikada Abdulkadir Parmak'ın Siopis'e yaptığı faulü ağır bir şekilde kırmızı kartla cezalandıran hakem Bitigen, bordo-mavililerin de direncini kırdı. Bu bölümde taraftarı ile maça tutunan bordo-mavililer, ilk yarıda pozisyon üretemedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Trabzonspor, ikinci yarıda da 10 kişi ile müthiş bir direnç gösterdi. Maçın 64. dakikasında kullanılan korner atışında Campos'un eline çarpan top sonrası hakem Abdulkadir Bitigen penaltı noktasını gösterdi. VAR onayının ardından 67’de kullanılan penaltıyı Hosseini filelere gönderdi ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra ise Uğurcan'ın ellerinden seken top Cisse'nin önüne düştü. Bu oyuncunun boş kaleye vuruşunda Novak topu çizgiden çıkardı.

Maçın son bölümü de nefesleri kesti. 81’de Fernandes'in Hüseyin Türkmen’e yaptığı faulü VAR incelemesinin ardından penaltı olarak değerlendirdi. 83. dakikada penaltı atışını kullanan Hosseini'nin vuruşunda bu kez kaleci Marafona' gole için vermedi. Mücadelenin 7 dakikalık uzatma bölümü de nefesleri keserken Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrılıp zirve yarışında iddiasını ortaya koydu.

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen *, Ekrem Kan **, Serkan Ok **

TRABZONSPOR: Uğurcan ***, Pereira ***, Hüseyin ***, Campi ***, Novak ***, Hosseini ***, A.Parmak *, Kamil **, (DK. 88 Doğan ?), Yusuf **, (Dk. 78 Ahmet *), Nwakaeme ***, Sörloth **, (DK. 90+2 Serkan ?)

ALANYASPOR: Marafona **, Onur *, (Dk. 77 Bammou ?) , Welinton **, Tzavellas **, N'Sakala **, Ceyhun **, (Dk. 58 Campos *), Siopis **, (Dk. 88 Salih ?), Efecan **, Bakasetas **, Fernandes **, Cisse **

GOL: Dk. 67 Hosseini (Pen.) (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Dk. 25 Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Dk. 81 Fernandes (Alanya)

10 Kas 2019 - 18:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Ertan - Kazanmak güzel ama Alanyanın şanssızlığı ve kalecimizin başarısı yadsınamaz, Alanya yüzde yüz en az 4 gol pozisyonunu gole çeviremedi, eksik çok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 18:30
01

baksoy - bu maçtaki galibiyeti önce taraftara özelliklede penaltı atışı sırasında ellerini acip dua eden minik taraftara sonra campi ve son 10 dakikada topu hiç bir babayiğit ayağından alamayan nwakame ' ye borçluyuz ? birde tabi son 5 dakikada aslanlar gibi mücadele serkana borçluyuz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 18:30