Trabzonspor ile Bursaspor 83.randevuda

Geçtiğimiz sezonun devre arasındaTrabzonspor ile Bursaspor Süper Lig'de 83. kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasında oynanan 82 maçta bordo-mavililerin üstünlüğü bulunuyor. 41 maçta Karadeniz ekibi sahadan 3 puanla ayrılırken, 12 maçta ise Bursaspor galip gelen taraf oldu. İki takım arasındaki 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanırken, Trabzonspor 123 gol attı ve kalesinde 66 gol gördü.

Trabzon'daki maçlar

Trabzonspor ile Bursaspor arasında Trabzon'da oynanan 42 maçta konuk ekip sadece iki kez sahadan galip ayrıldı. İki takım arasında Trabzon'da oynanan maçlarda Trabzonspor 26 galibiyet elde ederken 13 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor ilk galibiyetini 28 Ekim 2012'de 1-0'lık sonuçla elde ederken diğer galibiyeti ise 3 Haziran 2017'de 2-1'lık skorla elde ederek ligde kalmıştı.

Farklı galibiyetler

İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor, 1988-1989 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda kendi evinde 5-0'lık sonuçlarla elde etti.

Puanları bir birine yakın

Trabzonspor ile Bursaspor Süper Ligin 16. haftasında oynayacakları maçla birlikte aralarındaki puan farkları belli olacak. Trabzonspor 25 puan ile 7. sırada yer alırken, Bursaspor ise 24 puan ile 8. sırada yer alıyor. Bordo-mavililer sahadan 3 puanla ayrılması halinde puanını 28 çıkartacak. Konuk ekip ise kazanması durumunda Trabzonspor'un önüne geçmiş olacak.

Muhtemel ilk 11

Trabzonspor'da Durica ve Mustafa Akbaş yarınki maçta forma giyemeyecek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Uğur Demirok'un ise oynayıp oynamayacağı maç günü netlik kazanacak. Bu bölgede sıkıntısı bulunan bordo-mavililerin Uğur Demirok'un durumuna göre teknik direktör Rıza Çalımbay, bu bölgede değişikliğe gidecek. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Onur, Pereira, Hubocan, Uğur, Mas, Kucka, Onazi, Abdülkadir, Yusuf, Burak , N’doye

Bursaspor’un muhtemel 11’i

Harun, Ertuğrul, Titi, İsmail, Barış, Ekong, Faty, Batalla, Badu, Delarge, Stancu

16 Ara 2017 - 10:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.