"Trabzonspor hayalimin arkasındayım"

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini belirterek, Altınordu deplasmanından galibiyetle dönmek için çalış...

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini belirterek, Altınordu deplasmanından galibiyetle dönmek için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Özköylü ayrıca Trabzonspor'u çalıştırma hayalinin arkasında olduğunu ve bir gün çalıştırmak isteğini yineledi.

"Trabzonspor hayalimin arkasındayım"

Hayalinde her zaman Trabzonspor’u çalıştırmak olduğunu da söyleyen Osman Özköylü, "Başladığım ilk günden bugüne hayalimde hep böyle bir şey vardı. Trabzonspor benim için çok değerli bir kulüp. Ben Osman Özköylü olarak Türk futbolunda bir değer kazandıysam Trabzonspor’un bundaki payı inkar edilemez. Oradaki hocalarımızın payı inkar edilemez. Tabi ki bir teknik adam olarak kendinize bir hedef koyarsınız, bir yol çizersiniz ve bu noktada çalışırsınız. O hayalinize belki kavuşursunuz belki kavuşamazsınız. Ben bu hayalimin sonuna kadar arkasındayım. İnşallah bir gün orada olacağımın noktasında inancım hep var. Bu konuda da çalışmaya devam ediyorum. Bunu da herkes nasıl yaptıysa ben de yapabileceğime inanıyorum" açıklamasında bulundu.

20 Kas 2019 - 14:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

RIDVAN ŞENAY ÇETİNKAYA - Sayın hocam biz de sizi bigün Trabzonsporu çalıştırırken gormek isteriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 14:03