Trabzonspor hata İstemiyor

Türkiye Kupası’ndan elenen bordo-mavililerde artık tüm gözler lig maçlarına çevrildi

Trabzonspor’da gözler ligdeki Konyaspor karşılaşmasına çevrildi. Türkiye Kupası son 16 turunda Konyaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olup, rövanş maçında evinde de 1-1 berabere kalan Trabzonspor, artık tek kulvarda yoluna devam ederken hata yapmak istemiyor. Ligde peşi sıra Konyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarına çıkacak olan bordo-mavililer, bu maçlara final gözüyle bakıyor. Bu maçların önemini her fırsatta oyuncularına da aktaran Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kupadaki Konyaspor maçının geride kaldığını ifade ederek oyuncularını da bu karşılaşmalara motive etmek için uğraşıyor.

Zirve yarışından kopmamak isteyen, iyi giriş yapamadığı 2018’i de olumsuz havayı yok etmek isteyen Çalımbay, oyuncularla yaptığı görüşmelerde “Kupa maçı geride kaldı. Ne kadar üzüldüğünüzü maç sonunda yüzlerinizde gördüm. Artık lige odaklanmalıyız. Bu tarz sonuçlar futbolun içerisinde olabiliyor. Alacağımız güzel sonuçlar camianın da yüzünü güldürür. Hepinizin bu takımın başarısı için ne kadar uğraştığını biliyorum” ifadelerine yer verdiği öğrenildi. Çalımbay’ın bu sözleri üzerine futbolcuların da “Hocam, önümüzdeki Konya, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarını kazanacağız” yanıtını verdiği öğrenildi.

Çağrı HALİLOĞLU

19 Oca 2018 - 11:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - novak hazır ise üçlü defans sağda perreira , solda novak , stoper okay ile konya deplasmanına çıkmak uygun olur ? aman aman uğuru düşünme ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 11:11