SAKATA GELDİK!

Trabzonspor, 3 maçta ‘0’ çeken Gençlerbirliği ile berabere kaldı. 2-2

Trabzonspor, Milli aranın ardından çıktığı Gençlerbirliği maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Abdülkadir Ömür, Ekuban ve Yusuf Sarı’nın sakatlıkları ile sıkıntılı bir sürece giren bordo-mavililer, ligde 3 maçta ‘0’ çeken Gençlerbirliği karşısında bir türlü istediği ritmi yakalayamadı. Taraftarının desteği ile maça başlayan bordo-mavililer, 11’de Sosa ile kaleyi yokladı ama sonuç alamadı. 17. dakikada ise Pereira’nın ortasında arka direkte Novak kafa ile topu ağlara gönderdi: 1-0. Trabzonspor bu gole rağmen rakibine baskı kuramazken, 27 ve 28’de Uğurcan iki önemli pozisyonda gole izin vermedi.

Trabzonspor, baskı yediği ilk yarının son bölümünde ise kalesinde golü gördü. 44. dakikada Sosa’nın kaptırdığı top da bordo-mavili savunma Stancu’yu unutunca Rumen oyncu topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Trabzonspor, ikinci yaya baskılı başladı. 51 ve 53. dakikalarda Sosa’nın iki serbest atışında kaleci topu son anda çeldi. 57. dakikada ise Trabzonspor penaltı kazandı. Nwakeeme’nin düşürülmesi sonrasında kazanılan penaltıyı Sörloth gole çevirirken Trabzonspor 2-1 öne geçti. Trabzonspor, golün ardından Sörloth ile önemli fırsatlardan yararlanamazken 84’de Sessegnon’un golü bordo-mavilileri şok etti ve zorlu mücadele 2-2 sona erdi.

HAKEMLER: Mete Kalkavan *, Ceyhun Sesigüzel **, Esat Sancaktar **

TRABZONSPOR: Uğurcan **, Pereira **, Fernandes ** , (Dk. 42 Hüseyin *), Hosseini **, Novak **, Abdulkadir P. **, (Dk. 86 Fıratcan ?), Obi Mikel **, Sosa **, Avdijaj *, (Dk. 70 Sturridge *), Nwakaeme **, Sörloth **

GENÇLERBİRLİĞİ: Ertaç **, Ahmet **, Flavio *, (Dk. 83 Seuntjens ?), Toure **, Polomat **, Baiano **, Berat *, (Dk. 70 Diallo *), Sessegnon **, Candeias *, Sio **, Stancu **, (Dk. 70 Ayite *)

GOLLER: Dk. 17 Novak, Dk. 57 Sörloth (Pen.) (Trabzonspor), Dk. 44 Stancu, Dk. 84 Sessegnon (Gençlerbirliği)

15 Eyl 2019 - 21:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TAKİP - yönetim ,mikel, sörloth ve strugie çok mu aradı, yürüyecek halleri yok, onlara yer açmak için kadro ile oynandı,,, kaybedilen bir yıl daha ,,,

sebep;gereksiz marjinal fayda sağlamayan transferler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 21:57