Trabzonspor, Fabri için prensip anlaşmasını yaptı

Trabzonspor'un Fulham'da forma giyen Beşiktaş'ın eski file bekçisi Fabri ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Trabzonspor yönetimi Onur Kıvrak konusunda henüz karar vermedi… Ama devre arasında ayrılma ihtimali ciddi anlamda yükseldi. Esteban’a da kulüp bulması durumunda devre arasında bonservisinin verilmesi gündemde. Tüm bu gelişmeler ışığında bordo-mavililerin sezon başında Beşiktaş’tan Fulham’a giden Fabri için prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Kaynak: Fotospor

Fabri Trabzon’a doğruFabri Trabzon’a doğruOnur’un yerine Fabri!Onur’un yerine Fabri!

11 Ara 2018 - 13:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

baksoy - iyi bir yedek olur oğuzhanın arkasında bu arada esteban gönderilmeli ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 13:45
02

Ercan şişman - Eğer bu takım şampiyonluğa oynucaksa bu yıl önümüzdezdeki yıl için mutlaka bize fabri gibi kaleci şart ugurcan daha genç çok panik yapıyo böyle giderse onuda kaybederiz yediği gol çok hatalı bir gol trabzonun kalecisi çıkıp hava topunu ya alacak yada yumruklucaksın bence kaleci yaşı için çok erken çok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 13:45
01

Muhammet Kiliç - alt yapida kaleci kalmadimida bir 35 yasindaki ispanyol adam bizim yedek kalecimiz olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Aralık 13:45